Charlene

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Charlene van de Hulsbeek en heb onlangs mijn massage salon aan huis geopend. Ik heb mijn opleiding genoten bij de massage academie in wellnessmassage, lomi lomi massage, hotstone massage, zwangerschapsmassage, gelaatsmassage en aromatherapie. Ik wil mij graag blijven verdiepen in de diversiteit van massage en zo nu en dan zal er dan ook een nieuwe behandeling bijkomen.

Ik vind het heerlijk om massagetherapeut te zijn om verschillende redenen. Als eerste de ontspanning en de persoonlijke aandacht die je kan bieden, maar het werken met energieën en het verhelpen van klachten vind ik het leukst om aan te pakken. Hierbij is het belangrijk om gefocust en ‘in het moment’ de massage te geven.

De Lomi Lomi massage is wel een klein beetje mijn favoriet en tevens het meest uitdagend. Dit omdat je allebei veel moet geven. Zowel de ontvanger als de therapeut moeten volledig ontspannen zijn. Je moet elkaar echt aanvoelen. Het is ook veruit de meest persoonlijke massage die er is. Een goede Lomi Lomi massage bevordert de harmonie en balans in het lichaam.

Wilt u komen ervaren of heeft u vragen, neem dan gerust contact met mij op!